top of page

Om oss

Maskinentreprenør Sander Elias Knutsen er et enkeltpersonsforetakt som ble opprettet av Sander Elias Knutsen i August 2018. Bedriften har siden da tatt på seg anleggsarbeid, alt i fra grunnarbeid til leiekjøring for andre entreprenører. Selv om bedriften er relativt nyoppstartet og innehaver ikke er alt for gammel, er det likevel mye erfaring og kompetanse innad i firmaet.

Sander har nærmest vokst opp i en gravemaskin, og har siden da fått fagbrev og snart ingeniørutdanning på Fagskolen Innlandet. 

 

Bedriften har som mål å tilby anleggstjenester til private, offentlige og bedrifter rundt i Hedmark og Akershus. Med god kunnskap og stigene erfaring er dette veien mot et veletablert anleggsfirma om noen år.

Hvorfor velge oss? 

Vi er lidenskapelig opptatt av arbeidet vi utfører. Anleggsarbeid er ikke bare vårt levebrød, men også vår livsstil. Dette gjør at vi er veldig interessert i hvordan arbeidet utføres, effektiviteten på hvordan det utføres og kvaliteten på det som utføres. Som en nyoppstartet bedrift er det viktig for oss å tenke fremtidsrettet og miljøvennlig. Vi bruker mye ressurser på å følge med i tiden, for å hele tiden være oppdatert på utstyr. Dette gjør at vi kan tilby effektive, miljøvennligere og bærekraftige tjenester. 

bottom of page